Pages

Monday, November 9, 2009

Baby Playpen

semlm hari cuti. ninie g jenjln ngan Taa(kwn). Hubby x ada. kursus la pulak cuti sabtu ahad. mula² g Anakku(kuantan parade), sbb hari jumaat dah servey baby playpen kat situ murah. ada 2 jenis. 1 jenis Anakku (RM240) satu lg jenama disney (RM250). ninie berkenan kat yg disney tu. so semlm seblum tu dah servey shop online. paling berkenan n di bawah paras bajet .jenama bumble bee (RM319). mmg nak sangat beli. hubby ckp kalau dia g kl dia g kat shop tu beli. x yah laa beli online. postage dah brp nak kena byr tuh. tetiba hubby ckp x jadi g kl sbb dia ada kursus. so buat keputusan beli je yg kat Anakku tu. second choice.terus g beli ngan jayanya.

lepas dah beli, ninie pergi twin baby kat jalan beserah. pergi sana nak beli barut + beg diaper + tilam playpen sbb situ byk pilihan. sampai je terus naik tingkat atas nak pilih tilam + comforter baby. ternampak pulak kat playpen yg display. rasa cam nak jerit je. yg ninie nak dlm internet tu ada jual kat situ. sebijik! harga pun sama. tensennye. apsal la x g twin baby dulu td. mggu lepas dah g twin baby tapi x ada pun lg. bila tanya... promoter tu ckp, ni new arrival.. mmm.. balik umah ngan hati yg sadiss.. pujuk hati.. byk beza tu RM70 beza dia. tapi kan siap dpt free tilam latex. ada sesaper x nak bli yg baby disney tu x agaknya?.. kalau ada, nak jual je rasa.. tp kalau x ada.. terpaksalaa pakai jugak yg baby disney tu.. :-((

No comments:

Post a Comment

linkwithin

Related Posts with Thumbnails